Δεν εξαφανίστηκε αλλά δολοφονήθηκε από τον πατέρα του 5χρονος με αυτισμό

Η αναζήτηση ενός εξαφανισμένου 5χρονου παιδιού με αυτισμό, μετατράπηκε σε έρευνα για ανθρωποκτονία,  μετά τη σύλληψη του πατέρα του από τις αρχές στο Τενεσί.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, την περασμένη Τετάρτη οι γονείς του Joe Clyde Daniels δήλωσαν την εξαφάνισή του γιου της στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να εκδοθεί «alert» και να ξεκινήσει μία τεράστια επιχείρηση αναζήτησης από εκατοντάδες εθελοντές και αστυνομικούς στην πόλη Ντίκσον του Τενεσί.

Έπειτα από τρεις μέρες οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο πατέρας του παιδιού, ο 28χρονος Joseph Daniels σκότωσε από πρόθεση τον 5χρονο γιο του κάποια στιγμή τη νύχτα μεταξύ 3ης και 4ης Απριλίου και στη συνέχεια έκρυψε τη σορό του.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Ντίσκον, Jeff Bledsoe, ο νεαρός πατέρας ομολόγησε την πράξη του, συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και κρατείται στο τοπικό σωφρονιστικό κατάστημα. Η σορός του άτυχου αγοριού δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ περισσότερες πληροφορίες ως προς τους λόγους που ώθησαν τον Joseph Daniels στη δολοφονία του γιου του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Τα δυο αδέρφια του άτυχου Joe Clyde Daniels, 8 και 3 ετών αντίστοιχα έχουν δοθεί προσωρινά σε συγγενείς.

Με πληροφορίες από CNN και tennessean.com


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …