Ένα βήμα από την απόλυση εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ(VIDEO)

Στη συμβολική κατάληψη των Κεντρικών Γραφείων του ΟΑΕΔ στον Άλιμο, προχώρησαν από τις 7 το πρωί εργαζόμενοι, οι οποίοι κινδυνεύουν με απόλυση, καθώς δεν έχουν καταφέρει να μονιμοποιηθούν.

Αρκετοί από τους συγκεκριμένους εργαζόμενους καλύπτουν θέσεις σε κομβικά σημεία του ΟΑΕΔ. Αύριο θα βγει η απόφαση για το αν θα παραμείνουν ή θα απολυθούν.

"Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους αυτούς που κρατούν τις τύχες μας στα χέρια τους κατά κάποιο τρόπο, γιατί υπηρετούμε τον Οργανισμό πάνω από δέκα χρόνια οι περισσότεροι", ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, μία από αυτούς.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …