4χρονη πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχειακού συγκροτήματος

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου η μικρή δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "naxostimes.gr" η αλβανικής καταγωγής μητέρα της 4χρονης εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Μικρή Βίγλα της Νάξου. Μη έχοντας να αφήσει κάπου το μικρό της κοριτσάκι, το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά. Η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου σιδερώνοντας ρούχα όταν κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια της τη μικρή.

Ωστόσο, λίγο αργότερα βρήκε το κοριτσάκι να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με γιατρό που έδωσε τις πρώτες βοήθειες και άμεσα το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου.

Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Η σορός του άτυχου παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η έρευνα για το συμβάν είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www.naxostimes.gr η Αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία και έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθησαν οι γονείς της άτυχης Κατερίνας για παραμέληση ανηλίκου, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι από τον Εισαγγελέα.

Επίσης έχει συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στη Μικρή Βίγλα Νάξου (Συγκρότημα Ενοικιαζόμενων Κατοικιών) ο οποίος κατηγορείται για ελλιπή μέτρα ασφαλείας της πισίνας του συγκροτήματος του.

Να σημειωθεί ότι το Συγκρότημα Ενοικιαζομένων Δωματίων που έγινε το τραγικό συμβάν δεν είναι σε λειτουργία, αλλά βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για την καλοκαιρινή σεζόν.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …