156880757

Ειρηνοδικείο έδωσε ανάσα σε δύο δανειολήπτριες

Συνολικά 2 οι νέες περιπτώσεις δανειοληπτών της Πάτρας, που ουσιαστικά δικαιώθηκαν από την ένταξη τους στο νόμο Κατσέλη σώζοντας με αποφάσεις του Ειρηνοδικείου της Πάτρας, το μέλλον τους.

Αρχικά υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ με μεγάλη ακίνητη περιουσία αλλά μηνιαίο εισόδημα ύψους 500 ευρώ που οφείλει 341.598,30 ευρώ, έπεισε το δικαστήριο για την οικονομική της αδυναμία και τελικά έως ότου εκδικαστεί η οριστική απόφαση, σ τις 19 Οκτωβρίου, θα καταβάλει μηνιαίως 200 ευρώ άτοκα.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά άνεργη δανειολήπτριας, με οφειλές ύψους 3.584 ευρώ στη Δ.Ο.Υ, 470 ευρώ από τραπεζική κάρτα και 21.210 ευρώ από δάνειο σε τράπεζα. Μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης, ορίστηκαν για αυτήν μηδενικές καταβολές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …