Κερδοφόρα θέση εργασίας

Ανακοινώνει την πρόθεση του να συνάψει σύµβαση µίσθωσης έργου για την εκπλήρωση των παράλληλων υποχρεώσεών του, για την εκτέλεση του έργου «Εναρµόνιση Οικογενειακής και Επαγγελµατικής Ζωής», παρέχοντας διάφορες υπηρεσίες, όπως η τακτική ιατρική παρακολούθηση των φιλοξενούµενων παιδιών από παιδίατρο, το Ν.Π.∆.∆. «Πρόνοια και Αγωγή ∆ήµου Σιντικής» .

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί (1) άτοµο-Παιδίατρος ΠΕ, για χρονικό διάστηµα από την υπογραφή της σύµβασης έως τις 31/07/2018, η δε αµοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 2.500,00€.

ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο ή δίπλωµα Ιατρικής ΑΕΙ ή το οµώνυµο πτυχίο ή δίπλωµα Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστηµίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραµµάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ηµεδαπής ή ισότιµος τίτλος σχολών της ηµεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.
  • Άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλµατος ειδικότητας Παιδιάτρου.
  • Ιδιότητα µέλους Ιατρικού Συλλόγου
  • Εµπειρία παιδιατρικής ειδικότητας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Φωτοτυπία δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας
  2. Πιστ. Οικογενειακής κατάστασης
  3. Φωτοτυπία πτυχίου Ιατρικής
  4. Φωτοτυπία άδειας ασκήσεως ιατρικού επαγγέλµατος ειδικότητας παιδιάτρου

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • 27ης Ιουνίου 1913 αρ. 1, Τ.Κ. 62043 Νέο Πετρίτσι, απευθύνοντας την στη «Πρόνοια και Αγωγή ∆ήµου Σιντικής», υπόψη κ. Κυριακίδου Κλειώ, τηλ. Επικοινωνίας: 23233-50434 & 23230- 22270).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …