Το αυτοκτονικό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» η αιτία της βουτιάς στο κενό 17χρονου;

Αναστάτωση και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Μυτιλήνης η βουτιά στο κενό ενός 17χρονου που φέρεται να έπαιζε το αυτοκτονικό, όπως χαρακτηρίζεται, παιχνίδι στο ίντερνετ, γνωστό ως «Μπλε Φάλαινα».

Ο ανήλικος πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του και από την πτώση στο έδαφος έσπασε το πόδι του και χτύπησε στο κεφάλι. Χρειάστηκε να χειρουργηθεί για πολλές ώρες και αυτήν την ώρα, η υγεία του κρίνεται σταθερή.

Στη Μυτιλήνη, οι γιατροί λένε ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ειδικά με φόντο το παιχνίδι αυτό. Εναντίον του, έχει ξεκινήσει καμπάνια σε όλη την Ευρώπη που έχει τίτλο «η αυτοκτονία δεν είναι παιχνίδι».

Στη Ρωσία, απ΄όπου πρωτοξεκίνησε το παιχνίδι, 16 αυτοκτονίες κοριτσιών συνδέθηκαν με την «Μπλε Φάλαινα», ενώ τα τελευταία δύο χρόνια, 130 άτομα που αποδέχτηκαν την τελική πρόκληση αυτοκτόνησαν.

Πληροφορίες λένε ότι ο υπολογιστής του 17χρονου μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για να εξεταστεί αν πράγματι έπαιζε το παιχνίδι πριν επιχειρήσει βουτιά στο κενό.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …