Επίδοξος βιαστής 13χρονης ακινητοποιήθηκε από τους γονείς της(Σκληρό VIDEO)

 

Μία απίστευτη ιστορία έχει σοκάρει τοπική κοινωνία, καθώς ένα ζευγάρι βρήκε μέσα στο σπίτι του έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε κανονίσει ηλεκτρονικά ραντεβού για σεξ με τη 13χρονη κόρη του.

Όπως μετέδωσε η "Daily Mail", η μητέρα είχε ανακαλύψει τις συνομιλίες στα σόσιαλ μίντια της κόρης της και μαζί με τον σύζυγο της, έστησαν την ενέδρα στον 28χρονο άνδρα. Όταν τον βρήκαν μέσα στο σπίτι του στη Νήσο Βανκούβερ στην περιφέρεια της Βρετανικής Κολούμπια του Καναδά, επιτέθηκαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές χωρίς να του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τους γονείς που εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς μπορεί να βρεθούν αντιμέτωποι με σοβαρά αδικήματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εν τέλει ο άνδρας βρέθηκε στο σπίτι τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ η αστυνομία είχε προειδοποιήσει τους γονείς να μην κάνουν κάποια «ηρωική» πράξη, καθώς είχε ήδη προηγηθεί καταγγελία για τη συμπεριφορά του 28χρονου.

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η live μετάδοση της «απαγωγής» του άνδρα από τους γονείς, ενώ η μητέρα ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων «γιατί η αστυνομία δεν ήρθε να πιάσει αυτό το τέρας που ήρθε σπίτι μου να κάνει σεξ με την κόρη μου».

Aυτό το βίντεο περιέχει σκηνές που μπορεί να θεωρηθούν σκληρές


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …