ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο για τις δηλώσεις φυσικών – νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Εφοριακών Νομών Αττικής και Κυκλάδων και το Περιοδικό Φορολογική Επιθεώρηση της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Y., με την συνδρομή της Α.Α.Δ.Ε. και Εισηγητές Στελέχη της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας (Δ.Ε.Α.Φ.) & της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ.ΗΛΕ.Δ.) της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Απριλίου και ώρα 16.00 – 20.30, στο Ξενοδοχείο «Electra Palace», Ναυάρχου Νικοδήμου 18 – 20 στην Αθήνα (Πλάκα) και διαδικτυακά θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ εφοριακοί, λογιστές, οικονομολόγοι, φορολογούμενοι, μέσω των site:

α) του Συλλόγου Εφοριακών www.sileforath.gr και

β) της Φορολογικής Επιθεώρησης της Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. www.poedoy.gr.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων Βασίλης Σπανάκης «αυτό το Διαδικτυακό Σεμινάριο για την συμπλήρωση των Δηλώσεων Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων φορολογικού έτους 2017 από στελέχη της Α.Α.Δ.Ε. θα δώσει τα απαραίτητα εργαλεία και τις γνώσεις στους ενδιαφερόμενους για τις φετινές δηλώσεις αλλά και την ευκαιρία να απαντηθούν ερωτήματα».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …