"Το ΙΓΜΕ πρέπει να μείνει ζωντανό και χρήσιμο για κοινωνία και οικονομία"

Η ΓΣΕΕ  βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, οι οποίοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην Κυβέρνηση για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει το ΙΓΜΕ με απαξιωτικό τρόπο, οδηγώντας  στη συρρίκνωση του έργου και της παρουσίας του.

 Η Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος μάλιστα απέστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό και στον αρμόδιο Υπουργό, ζητώντας την ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Ινστιτούτου και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.

 Η Συνομοσπονδία στηρίζει τον διαρκή, μακροχρόνιο και επίμονο αγώνα των εργαζομένων του ΙΓΜΕ, οι οποίοι με τη συσσωρευμένη γνώση τους αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο , ώστε το Ινστιτούτο  να παραμείνει ζωντανό και χρήσιμο για  κοινωνία και οικονομία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …