Εδώ η απίστευτη εξήγηση γιατί χάνουν τόσο βάρος οι παίχτες του Survivor

Αδιαμφισβήτητα, όλοι οι παίκτες είναι εμφανώς αδυνατισμένοι. “Φυσιολογικό”, θα σκέφτεσαι. “Αφού πεινάνε τα παιδιά! Σε σημείο που αναγκάζονται να κλέψουν φαγητό, δηλαδή!” Δεν έχεις άδικο…όμως αυτός δεν είναι ο κύριος λόγος που οι παίκτες έχουν χάσει τόσα κιλά…

Η βασική τροφή των “Μαχητών” και των “Διασήμων” είναι οι καρύδες, όπως ξέρουμε όλοι. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους, μάλιστα, τρώνε περίπου 2-3 ο καθένας την ημέρα. Αυτό που ίσως όμως δεν ξέρεις είναι πως αυτές οφείλονται για την απότομη πτώση του βάρους τους.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το "olivemagazine.gr" η καρύδα είναι πλούσια σε κορεσμένο λίπος, το μισό από το οποίο προέρχεται από το λαυρικό οξύ, ένα μοναδικό λιπίδιο που βοηθά στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Το συγκεκριμένο λιπίδιο έχει μάλιστα και αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ενώ παράλληλα μειώνει και τη χοληστερίνη.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, τα έλαια της καρύδας περιέχουν τριγλυκερίδια μεσαίας αλυσίδας, τα οποία είναι εύκολο να χωνευτούν από τον οργανισμό και ουσιαστικά επιταχύνουν τον μεταβολισμό. Όλα αυτά για τη φυσιολογική κατανάλωση καρύδας… Φαντάσου τώρα αυτοί που δεν τρώνε τίποτα άλλο!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …