Τι είναι το μυστηριώδες πλάσμα που επιτέθηκε σε σκυλιά;(VIDEO)

Η συζήτηση για ένα μυστηριώδες πλάσμα που το ύψος του φθάνει τα 2,13 μέτρα και φέρεται να έχει επιτεθεί σε δύο σκυλιά - έναν γερμανικό ποιμενικό κι ένα πίτμπουλ- έχει γίνει καθημερινότητα μετά τα τοπικά δημοσιεύματα στην Αργεντινή και ειδικά σε μια γειτονιά στη πόλη Σάντα Φε, οι κάτοικοι της οποίας έχουν τρομοκρατηθεί.

Σχετικό δημοσίευμαματα της βρετανικής «Mirror» αναφέρει ότι, η φωτογραφία(;) που τράβηξε ένας ντόπιος απεικονίζει ένα πλάσμα με τέσσερα ψηλά και λεπτά πόδια. Η ράχη του μοιάζει με αυτής της καμήλας, έχει μακρύ λαιμό κι ένα πρόσωπο που μοιάζει με άλογο ή κουνέλι.

Μέχρι στιγμής όπως συμπληρώνει το "Skai.gr", υπάρχει μόνο μία φωτογραφία του θηρίου, η οποία δημοσιεύτηκε στο κανάλι UFOmania του YouTube κι έχει πάνω από 40.000 επισκέπτες.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …