Απασχόληση για 13 άτομα

Ανακοινώνει την πρόσληψη εργατικού προσωπικού, συνολικά μέχρι δεκατρία (13) άτομα, για την απασχόλησή τους σε πρόσκαιρες, εποχικές και κατεπείγουσες ανάγκες, μέχρι πέντε (5) ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα, για τον μήνα Απρίλιο 2018, κλάδου ΥΕ, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, ως "13 ΥΕ Εργατών πρασίνου."

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  2. Βεβαίωση Ασφαλιστικού Φορέα .
  3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  4. Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α.
  5. Εκκαθαριστικό σημείωμα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ρήγα Φεραίου (Δ/νση: Πεζ. Ρήγα Φεραίου 66- Τ.Κ. 375θ0 Βελεστίνο Ν. Μαγνησίας, τηλ: 2425350222) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Μπομπότη Κωνσταντινιά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή και τα δικαιολογητικά τους από την επομένη της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου (Δημοτικό Κατάστημα Βελεστίνου).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση από τις προκριματικές εκλογές

Κομματικές πηγές ανέφεραν χθες το βράδυ πως η συμμετοχή ξεπέρασε τον πήχη των 50.000 που …