Ειδικοτήτων θέσεις εργασίας-Αναλυτικά

Aνακοινώνεται η πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, ενός ατόµου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για την εφαρµογή Εθνικών Προγραµµάτων Επιτήρησης των Λοιµωδών Επιδηµικών Νοσηµάτων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη 1 Επιμεήτη Β’ Ψτχιατρικής του κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία, στο πλαίσιο του έργου  "Επανεκκίνηση" σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΑΡΣΙΣ  ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ, "Μία (1) θέση Ιατρού Δερματολόγου" για ημι-απασχόληση (20 ώρες/εβδομάδα) με έδρα τη Θεσσαλονίκη

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Στο πλαίσιο του έργου «Επανεκκίνηση» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης και την ΑΡΣΙΣ, οι Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική αντιπροσωπεία επιθυμούν να προσλάβουν συνεργάτες για την υποστήριξη της υλοποίησης του έργου με σκοπό την υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών υγείας, τη συστηματική παρακολούθηση της εξελικτικής πορείας των ασθενών, την καταγραφή στοιχείων και ιστορικού και τη συνεργασία με τους υπεύθυνους του προγράμματος σε οτιδήποτε χρειαστεί. Η διάρκεια υλοποίησης του έργου και της θέσης είναι από 01/05/2018 έως και 31/07/2018 με δυνατότητα ανανέωσης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό σημείωμα τους και μια επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email: hr@mdmgreece.gr, έως τις  22 Απριλίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 μ.μ, με τίτλο θέματος «Θέση Δερματολόγου στη Θεσσαλονίκη».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …