Πληρωμή φόρων με κάρτα στο taxisnet-Σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή

Σε λειτουργία τέθηκε η ηλεκτρονική εφαρμογή στο taxisnet για την απευθείας πληρωμή φόρων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για να πληρώσουν οι φορολογούμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στο taxisnet (www.aade.gr) με τη χρήση των προσωπικών κωδικών που διαθέτουν και στη συνέχεια να κάνουν την επιλογή "προσωποποιημένη πληροφόρηση".

Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουν την επιλογή "Οφειλές εκτός ρύθμισης και πληρωμή". Στην επόμενη σελίδα εμφανίζονται οι οφειλές τους και η δυνατότητα πληρωμής μέρους ή του συνόλου της οφειλής τους. Οι ίδιοι επιλέγουν το ποσό που θα εξοφλήσουν.

Με την συμπλήρωση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας ολοκληρώνεται η πληρωμή και εμφανίζεται μετά από λίγο και στα στοιχεία οφειλών και πληρωμών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …