Αιματηρή τιμωρία για τον σύντροφο 26χρονης! Που τον ακρωτηρίασε κατά 90%

Σοκ έχει προκαλέσει η πράξη μιας 26χρονης γυναίκας, η οποία έκοψε με ψαλίδι του κήπου το πέος του 40χρονου συντρόφου της. Η Μπρέντα Μπαρατίνι έγινε έξω φρενών όταν έμαθε πως ο Σέρχιο Φερνάντεζ μοιράστηκε με τους φίλους του το βίντεο με ερωτικές σκηνές που είχαν γυρίσει οι 2 τους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο ακρωτηριασμός του Φερνάντεζ έφτασε στο 90%. Μετά την πράξη που συνέβη στην πόλη Κόρντομπα της Αργεντινής το Νοέμβριο του 2017, η Μπαρατίνι συνελήφθη.

Σύμφωνα με το "dokari" σε συνέντευξή της, πέντε μήνες μετά το... κλάδεμα, η 26χρονη υποστήριξε ότι «μόνο τον τραυμάτισα. Δεν ήταν πλήρης η αποκοπή. Εγώ ήμουν εξάλλου που ζήτησα βοήθεια. Δεν ήθελα να του συμβεί κάτι κακό, αφήστε που φοβάμαι και το αίμα».

Ένας από τους δικηγόρους του 40χρονου δήλωσε ότι ο πελάτης του χρειάζεται και άλλα χειρουργεία προκειμένου να αποκασταθούν τα τραύματά του χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν η επανακόλληση θα είναι επιτυχής.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …