"Όσοι απειλούν τους συμβασιούχους του ΠΓΝΠ, σύντομα θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης"

"Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» βρίσκεται στο πλευρό των 160 μελών του, εργαζομένων Καθαριότητας, Σίτισης και Φύλαξης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, οι οποίοι μπαίνουν σε νέο κύκλο εργασιακής επισφάλειας, μετά και τις πληροφορίες που θέλουν βεβιασμένη «απομάκρυνση» του Διοικητή κ. Θεόδωρου Πισιμίση, λόγω της στήριξης που παρέχει στους παραπάνω εργαζόμενους, αναγνωρίζοντάς τους ισότιμα δικαιώματα με τους μόνιμους υπαλλήλους.

Με την «διαρροή» της (ανεπιβεβαίωτης μέχρι σήμερα) απομάκρυνσης του Διοικητή και με δεδομένη την στήριξη των συμβασιούχων στο πρόσωπό του, έσπευσαν κάποιοι...γνωστοί και μη εξαιρετέοι...να απειλήσουν με απολύσεις τους/τις συμβασιούχους/ες, ακόμα και με μηνύσεις. Το έγκλημά τους; Έστειλαν επιστολή στον Υπουργό Υγείας, τον οποίο και επισκέφτηκαν αυτοπροσώπως, λέγοντας αλήθειες για το νοσηρό και επίπλαστο «σκηνικό» που κάποιοι έχουν στήσει τους τελευταίους μήνες στο Νοσοκομείο του Ρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ιδιοτελή μικροκομματικά συμφέροντα, κόντρα ακόμα και σε όσα επισήμως ομνύει η ίδια η Κυβέρνηση ως πολιτική για την δημόσια υγεία. Τους προειδοποιούμε και τους καλούμε να συμμαζευτούν.

Η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων Καθαριότητας, Σίτισης και Φύλαξης του ΠΓΝΠ, αποτελεί τμήμα του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» και είναι καταστατικά εκλεγμένο όργανο του μεγαλύτερου και πιο πολυδύναμου αριθμητικά σωματείου εργαζομένων της περιοχής μας, το οποίο αριθμεί χιλιάδες μέλη. Όποιος τόλμησε να απειλήσει μέλος του Συλλόγου μας και δη εκλεγμένο συνδικαλιστικό στέλεχος, σύντομα θα αντιληφθεί ότι εμείς με αυτά τα ζητήματα δεν «παίζουμε».

Έχει ήδη ενημερωθεί η νομική μας υπηρεσία σε Πάτρα και Αθήνα και προετοιμάζονται προσφυγές στα ποινικά και αστικά δικαστήρια. Καλούμε τα συνδικαλιστικά μας στελέχη στο ΠΓΝΠ να συνεχίσουν να υπερασπίζονται ακηδεμόνευτα και ανεπηρέαστα τα δικαιώματα των ανθρώπων του μόχθου, των βιοπαλαιστών καθαριστών/ριων, των τραπεζοκόμων, των φυλάκων. Τους δηλώνουμε ότι έχουν πλήρη στήριξη, κάλυψη και αμέριστη συμπαράσταση από το Σύλλογο, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα συνεδριάζει η κεντρική διοίκηση της «ΕΝΩΣΗΣ» για να αποφασισθεί το αγωνιστικό πλαίσιο, μηδέ εξαιρουμένων των απεργιακών μέσων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ'


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …