«Ο εφιάλτης κάθε γονέα» 23χρονος βιαστής 10χρονης!

 

Ένας 23χρονος επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 10χρονο κορίτσι, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια από το ζόμπι ναρκωτικό Spice, στο Μάντσεστερ. Μάλιστα, ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς δικαστές τον χαρακτήρισε ως «τον εφιάλτη κάθε γονέα».

Ο 23χρονος, Άρτους Κοζλόφσκι, έσυρε το κορίτσι σε κάτι θάμνους. Την άρπαξε τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι της από την επίσκεψή της σε σπίτι φίλων.

Κατά τη διάρκεια της άρρωστης επίθεσης, ο Κοζλόφσκι έβαλε το χέρι του πάνω στο στόμα του κοριτσιού, το οποίο αγωνιζόταν για να αναπνεύσει, προτού να τραβήξει τα πόδια της και την κακοποιήσει.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει μόνο όταν ο Κοζλόφσκι σταμάτησε για να ανάψει τσιγάρο. Έτρεξε, βγήκε από τους θάμνους και έπεσε πάνω σε μια περαστική γυναίκα, η οποία έβγαζε βόλτα τον σκύλο της.

Ήταν σε κατάσταση σοκ και μετά βίας έλεγε: «Μην τον αφήσετε να με πάρει».

Η αστυνομία συνέλαβε τον Κοζλόφσκι μετά από βίντεο από κάμερα ασφαλείας που τον έδειχνε να προσπαθεί να κυνηγήσει το κορίτσι και στη συνέχεια να περιπλανιέται γύρω από ένα γωνιακό κατάστημα, κοντά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το "topontiki", ένας γείτονας τον αναγνώρισε από την κουκούλα με έμβλημα τριαντάφυλλου.

Ο επιτιθέμενος αρχικά αρνήθηκε αδίκημα αλλά αργότερα είπε στους αξιωματικούς: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανα. Τις τελευταίες μέρες είμαι χαμένος. Βρισκόμουν υπό την επήρεια του Spice».

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών όταν ομολόγησε για την σεξουαλική επίθεση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …