∆ίµηνης διάρκειας 4 θέσεις

Ύστερα από την 54/2018 απόφαση του ∆.Σ. της, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (∆ίµηνης ∆ιάρκειας), συνολικού αριθµού τεσσάρων (4) ατόµων, προς κάλυψη των εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της για την καθαριότητα των παραλιών δικαιοδοσίας Α∆ΜΚΕΣ, ως "4 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας", η Ανώνυµη ∆ηµοτική Μονοµετοχική Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής ταυτότητας.
  2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του άρθρου 169 παρ. 2 του Ν.3584/07.
  3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
  4. Υπεύθυνη ∆ήλωση για τον χρονικό περιορισµό του δωδεκαµήνου όπως ορίζεται στην παρ. 2 του άρθρου 41 του Ν.4325/15 που αντικαθιστά την παρ. 1 του άρθρου 206 του Ν.3584/2007.
  5. ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ σε επίσηµο έγγραφο.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο ∆ηµοτικό Κατάστηµα Αναβύσσου (∆/νσηΒασ. Κωνσταντίνου και Κρήτης, Ανάβυσσος Αττικής, Τ.Κ. 19013, τηλ. 2291041220 εσωτ. 365) και αρµόδια για την παραλαβή των  αιτήσεων είναι η κ. Χαλκοδαίµων Αναστασία κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά τους εντός προθεσµίας πέντε (5) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της Ανώνυµης ∆ηµοτικής Μονοµετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας Σαρωνικού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …