2η προκήρυξη 524 προσλήψεων

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 524 ατόμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίας δήμων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 468 προσλήψεις σε δήμους και ΝΠΔΔ και 56 σε δήμους, με βάση τα συμπληρωματικά αιτήματα που είχαν στείλει όσοι δεν είχαν προλάβει την προκήρυξη 3Κ/2018.

Υπενθυμίζεται ότι σχετική δέσμευση είχε αναλάβει ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μετά από διαμαρτυρίες των εργαζόμενων αλλά και των των δήμων που δεν κατάφεραν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών τους με την πρώτη προκήρυξη.

Η νέα προκήρυξη για τους 524 μονίμους στους δήμους όλης της χώρας ανεβάζει εκ νέου στα ύψη το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων.

Το workenter δημοσιοποίησε τους (μικτούς) μισθούς και τα επιδόματα που θα λάβουν όσοι επιλεγούν από τη νέα διαδικασία.

Οι υπάλληλοι των ΟΤΑ υπάγονται στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο εισαγωγικός μισθός για τους πτυχιούχους ΑΕΙ είναι €1.092, για του πτυχιούχους ΤΕΙ €1.037, για τους αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΕ €858 και για τους απόφοιτους Γυμνασίου ή Δημοτικού (για όσους αποφοίτησαν έως το 1980) είναι €780.

Όσοι προσληφθούν δικαιούνται οικογενειακό επίδομα, ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και «παραμεθόριων» για αυτούς που θα υπηρετήσουν σε απομακρυσμένες περιοχές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …