Δικαιολογητικά και αποδεικτικά έγγραφα μιας πρόσληψης

Αναζητά (1) συνεργάτη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή έργου για το σχεδιασμό, την παρακολούθηση και την τεκμηρίωση του προγράμματος εφηβικού θεάτρου στο πλαίσιο της Πράξης «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» το Εθνικό Θέατρο, ως "εξειδικευμένου στη Θεατρική Εκπαίδευση Εφήβων".

Η εν λόγω πράξη αναμένεται να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο. Σημειώνεται ότι εάν η Πράξη δεν ενταχθεί μέχρι την υπογραφή της σύμβασης, η παρούσα πρόσκληση ακυρώνεται και ο υποψήφιος δεν δικαιούται αποζημίωσης.

Τρόπος υποβολής αιτήσεων – δικαιολογητικών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετικό σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο θ’ αναγράφεται ευκρινώς ο κωδικός και ο τίτλος της ειδικότητας και θα περιέχει απλή αίτηση συμμετοχής τους, μαζί με όλα τα απαιτούμενα για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της επαγγελματικής εμπειρίας τους δικαιολογητικά και λοιπά έγγραφα, στα γραφεία του Εθνικού Θεάτρου,

  • Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα ΤΚ 104 37, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10.00 – 14.00.

Υπογραμμίζεται ότι τα δικαιολογητικά και λοιπά αποδεικτικά έγγραφα, θα πρέπει να είναι πρωτότυπα, ή/και ακριβή αντίγραφα, ή/και αντίγραφα επικυρωμένα από δικηγόρο ή δημόσια αρχή, όπως κατά περίπτωση ζητείται. Αν δεν αναγράφεται στο φάκελο ο κωδικός και ο τίτλος της ειδικότητας, τότε ο υποψήφιος αποκλείεται αυτομάτως από την περαιτέρω διαδικασία.

Στην εσωκλειόμενη αίτηση συμμετοχής θα πρέπει ν’ αναγράφονται το όνομα, το επώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας του υποψηφίου, καθώς επίσης και ν’ απαριθμούνται ονομαστικά όλα τα δικαιολογητικά που επισυνάπτονται. Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να καταθέσουν ταχυδρομικώς, ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, το φάκελο υποψηφιότητάς τους σύμφωνα με τ’ ανωτέρω, θα πρέπει να λάβουν υπ ‘ όψη τους ότι ο φάκελος θα πρέπει να φέρει απολύτως ευκρινή σφραγίδα ταχυδρομείου, ή απόδειξη ταχυμεταφορέα, με ημερομηνία έως και την 07/05/2018.

Σε περίπτωση που ο φάκελος φέρει μεταγενέστερη ημερομηνία, συνεπάγεται αυτοδικαίως και σε κάθε περίπτωση τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Ο φάκελος θα πρέπει να αποσταλεί στα γραφεία του του Εθνικού Θεάτρου, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα ΤΚ 104 37.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του Εθνικού Θεάτρου στην προαναφερόμενη διεύθυνση, λήγει τη 07/05/2018 και ώρα 14:00


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …