Επίθεση Δ. Καραγεωργόπουλου στο Patratimes για hoaxes ειδήσεις

Το γνωστό site «patrastimes.gr»...αναμεταδότης hoaxes του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ...γνωστό για τις χοντράδες και τη μονόπλευρη - προβοκατόρικη ενημέρωση, σε ότι αφορά το Εργατικό Κέντρο Πάτρας....έκανε «ανταπόκριση» στα Αθηναϊκά ειδησεογραφικά sites ότι τάχα οι αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες στην Stavroula Panagopoulou-nikolaou, πρόεδρο του ΕΚΠ και επικεφαλής της ΣΥΝΔΕΣΥ, στον πρώην Νομάρχη Dimitrios Katsikopoulos και στον Περιφερειακό Σύμβουλο Δημήτρης Δριβίλας. Ουδέν ψευδέστερο από αυτό. Η «είδηση», έτσι όπως διατυπώνεται δημιουργεί από μόνη της προβοκατόρικους πολιτικούς συνειρμούς...
Η αλήθεια είναι ότι κατατέθηκε στεφάνι στο βανδαλισμένο από τους μπαχαλάκηδες μνημείο της πλατείας Όλγας, παρουσία δεκάδων συντρόφων και συναδέλφων, δίχως να τολμήσει κανένα από τα «καλόπαιδα» να πλησιάσει, παρά μόνο φώναζαν από μακριά κάποια συνθήματα. Μετά την αποχώρησή μας από το σημείο, πήραν τα στεφάνια που κατέθεσαν οι φορείς (ανάμεσα σε αυτά και του ΠΑΜΕ) και είτε τα πέταξαν στο οδόστρωμα, είτε τους έβαλαν φωτιά και τα έκαψαν. Όταν οι δημοσιογράφοι Απόστολος Βουλδής, Αλέξανδρος Κογκόλης και Γιάννης Πομώνης πλησίασαν να τραβήξουν πλάνα, περίπου 3-4 άτομα εξ αυτών, προφανώς ενοχλημένα από την ειδησεογραφική κάλυψη, επιτέθηκαν στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ και σε κάποιους νεολαίους που βρίσκονταν στο σημείο, κρατώντας ξύλα στα χέρια, πετώντας πισώπλατα και αδιακρίτως πέτρες και βρίζοντας.
Μια από αυτές τις πέτρες χτύπησε μια ηλικιωμένη συνταξιούχο, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι ήδη αποχωρούσαμε μαζί με τους δημοσιογράφους από το σημείο. Κανένας όμως από τους προαναφερόμενους συνδικαλιστές και πολιτικούς δεν δέχθηκε τέτοια επίθεση, όπως προβοκατόρικα αναφέρεται στο patrastimes.gr.
Οι «αντιεξουσιαστές» το μόνο που επιχείρησαν να κάνουν ήταν λίγο bullying και τις γνωστές καραγκιοζίες on camera, για να κερδίσουν λίγη δημοσιότητα και... περήφανοι το βράδυ θα ανεβάσουν τα ανδραγαθήματα τους στο indymedia...από τον πανάκριβο mac υπολογιστή τους...


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …