Ομόφωνα στην σημερινή απεργία το Σωματείο ο "Άγιος Νικόλαος"

Την συμμετοχή του στην απεργία της ΓΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα μετά από τηλεδιάσκεψη, το Σωματείο Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων ο "Άγιος Νικόλαος", τονίζοντας στην ανακοίνωση-ενημέρωση που εξέδωσε για τα μέλη του:

"Συνάδελφοι/σες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή μας στην απεργία της ΓΣΕΕ
με πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας σε όλους τους τύπους πλοίων και σε όλες τις γραμμές ευθύνης μας, την Τρίτη 1η Μαΐου 2018 και από ώρα 0001 έως 2359.
Με αυτό τον τρόπο αποδίδουμε φόρο τιμής στους πρωτεργάτες αγωνιστές που άνοιξαν τον δρόμο για εργατικές διεκδικήσεις αλλά και στους συνεχιστές αυτών οι οποίοι με τις θυσίες τους πέτυχαν ότι έχουμε σήμερα.
Δυστυχώς όμως διάφορα <<ερπετά>> κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι προσπαθούν , προς όφελός τους, να επαναφέρουν τις συνθήκες γαλέρας στον κλάδο μας.
-Είναι αδιανόητο κάποιοι να καταγγέλλουν τις Κυβερνητικές ενέργειες και να κάνουν τα στραβά μάτια στην ανανέωση των Σ.Σ.Ε όλων των τύπων πλοίων. Δυστυχώς για το 2018 έχει υπογραφεί ένα μικρό ποσοστό Σ.Σ.Ε.
-Να αδιαφορούν και να μην πιέζουν στην συμπλήρωση των οργανικών συνθέσεων τουλάχιστον της καλοκαιρινής περιόδου που αρχίζει 1η Απριλίου, αφού το έχουν δεχθεί.
Απλά αυτό συμφέρει τους εργοδότες τους.
Λόγια, Λόγια ……….
-Να αδιαφορούν για την περιουσία του Ν.Α.Τ που είναι περιουσία όλων των ναυτικών
Χωρίς πράξεις παρά μόνο
Λόγια ,Λόγια…………
-Να μην απαιτούν ελέγχους στην καταβολή της σωστής και έγκαιρης μισθοδοσίας που προβλέπουν οι Σ.Σ.Ε μέσω Τραπεζικών λογαριασμών και ταυτόχρονη χορήγηση αποδείξεων στον ναυτικό.
Τα Σωματείο μας ξεπήδησε σαν τον Φοίνικα μέσα από τις στάχτες που ήθελαν κάποιοι «ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ» μας , γεμάτο ΑΓΩΝΙΑ, ΟΡΕΞΗ και ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον του κλάδου μας.
Χρειαζόμαστε την ΣΤΗΡΙΞΗ σας.
Γνωρίζουμε ότι σας εκβιάζουν να διαγραφείτε. Μην τους κάνετε το χατίρι.
Έχετε κάθε δικαίωμα επιλογής συνδικαλιστικού φορέα.
Όσο είμαστε ενωμένοι θεριεύουμε και αγωνιζόμαστε με περισσότερο θάρρος και δύναμη.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ΄ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ .

ΤΟ Δ.Σ"


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …