Με τα ταπεράκια τους κάθισαν σε ταβέρνα...τουρίστες!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κρήτη καταγγέλλει πως τουρίστες πήγαν στο μαγαζί του και έφαγαν με τα ταπεράκια τους! Το περιστατικό συνέβη στις αρχές Απριλίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου όταν μια παρέα έξι τουριστών έκατσαν στο τραπέζι, έβγαλαν τα τάπερ από το ξενοδοχείο τους και ξεκίνησαν να τρώνε.

Η σερβιτόρα κατευθύνθηκε στο τραπέζι για να τους πάρει παραγγελία και άκουσε πως θέλουν μόνο νερό!

Οι τουρίστες είπαν στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου πως τους είχαν ενημερώσει από το ξενοδοχείο ότι μπορούν να φάνε με τα τάπερ τους στο εστιατόριο.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό: «Ήταν έξι Αμερικανοί τουρίστες που ήρθαν και κάθισαν στο κατάστημά μου. Όλοι είχαν φέρει μαζί το ταπεράκι τους με φαγητό. Έκαναν παραγγελία έξι νεράκια και εμείς τα πήγαμε. Σκεφτήκαμε ανθρώπινα και τους αφήσαμε. Ελπίζαμε ότι θα έπαιρναν τουλάχιστον ένα παγωτό ή ένα αναψυκτικό. Δυστυχώς πέσαμε έξω».

«Μόλις χθες με ενημέρωσαν ότι εδώ δίπλα στην Ελούντα υπήρξε ανάλογο περιστατικό και το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό απ’ ότι φαίνεται», σημειώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Ο κύριος Νερατζούλης τονίζει πως το πρόγραμμα ξεκινάει από τα ξενοδοχεία: «Τους κλείνουν μέσα με τα προγράμματα all inclusive με αποτέλεσμα να δέχεται πλήγμα η τοπική αγορά. Το ταπεράκι τους το ετοίμασαν εκείνοι» τονίζει. «Ακούμε για εκατομμύρια τουρίστες που θα έρθουν στην Κρήτη, αλλά το θέμα είναι τι θα αφήσουν στην αγορά».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …