Η άγρια δολοφονία 33χρονου με σκαλιστήρι από τον παππού της συντρόφου του!

 

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία σε βάρος του 33χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, στο κεφάλι και στον λαιμό του, απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, έξω από την είσοδο οικοπέδου που βρισκόταν το σπίτι του, στην θέση Σοφό Ασπροπύργου. Από την συνδυαστική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 62χρονος Έλληνας και παππούς της επίσης Ελληνίδας συντρόφου του θύματος, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί και ένα κοριτσάκι δύο ετών.

Ως κίνητρο των πράξεών του, φέρονται οικογενειακές διαφορές που είχαν με το θύμα, ο οποίος προκύπτει πως φερόταν πολύ άσχημα και με συνεχείς απειλές και ύβρεις εναντίον της συντρόφου του και της υπόλοιπης οικογένειάς της και το περασμένο Σάββατο συνεπλάκη γι αυτό τον λόγο με τον παππού της κοπέλας, με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα σκαλιστήρι ο 62χρονος και να του καταφέρει απανωτά χτυπήματα.

Η ίδια αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως πιθανόν δράστες ήταν ομοεθνείς του με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές, σύντομα όμως ανέφερε στις Αρχές τι πραγματικά είχε συμβεί, προσήχθη ο 62χρονος στην Ασφάλεια και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και όσα ακολούθησαν όταν απομακρύνθηκαν από το οπτικό πεδίο των υπολοίπων μελών της οικογένειας. Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …