Προκάλεσε η ακριβοπληρωμένη διευθύντρια Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη(ΦΩΤΟ)

Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε η ακριβοπληρωμένη μέσα στην κρίση νεαρή διευθύντρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου, με την ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο instagram, θέλοντας να πει κάτι και αυτή για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Τι είπε;

"Αγώνας Διαρκείας #εργατικη_πρωτομαγια Ο αγωνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που εκανε η κυβέρνηση για προσληψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεια και αλλες δημοσιες υπηρεσίες . πλανο απο το επόμενο #spot κυβερνητικού εργου."

Αλλά η φωτογραφία με την οποία ολοκλήρωσε την ανάρτησή της και την οποία ανήρτησαν και άλλα κυβερνητικά στελέχη, έσπασε το κοντέρ των αντιδράσεων ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλλον όχι άδικα!

Φυσικά η Κατερίνα Νοτοπούλου μπροστά στην επίθεση που δέχθηκε, έδωσε νέα απάντηση αυτή την φορά μέσω του προφίλ της στο Facebook, αποδίδοντας την επιλογή της φωτογραφίας, σε "πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου"....

«Ο αγώνας συνεχίζεται με τη νομοθεσία που έκανε η κυβέρνηση για προσλήψεις των καθαριστριών στα νοσοκομεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Πρόκειται απλώς για πλάνο από τα γυρίσματα για το επόμενο σποτ κυβερνητικού έργου».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …