ΑΕΚ: Οριστικά πρωταθλήτρια

Και τυπικά πλέον η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ κατά της τιμωρίας που είχε επιβληθεί και από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που ουσιαστικά οριστικοποιεί την κατάκτηση του εφετινού τίτλου στην Ένωση.

Και αυτό όπως αναλύει το "Sport FM" πρόκειται για την τελεσίδικη απόφαση για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, η οποία πλέον δεν μπορεί προσβληθεί με κανέναν τρόπο.

Για τον Δικέφαλο του Βορρά διατηρείται η τιμωρία της αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, και δύο από αυτό της νέας. Όπως η κατοχύρωση του αγώνα υπέρ της ΑΕΚ, η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές και τέλος πρόστιμο 63.000 ευρώ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …