Σοβαρή καταγγελία από συνδικαλιστική παράταξη

"Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ζήσαμε την προσπάθεια πραξικοπήματος της κ. Γιώτας Παναγοπούλου και του προεδρείου να παραβιάσουν το καταστατικό του συλλόγου μας και εξηγούμε το πως:

Σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 11 το σωματείο διοικείται από 9μελες διοικητικό συμβούλιο και όχι με την βοήθεια τρίτων που δε είναι εκλεγμένοι, σκοπίμως λοιπόν η κ. Γιώτα Παναγοπο;yλου και το προεδρείο σε μια πρόταση από ένα μέλος στην γενική συνέλευση για διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο (και στο παρελθόν είχε κάνει προσπάθεια να μας επιβάλλει κι άλλο άτομο που δεν έχει εκλεγεί να είναι παρών στα διοικητικά συμβούλια κάτι το οποίο αρνηθήκαμε ) δέχτηκε αυτή την πρόταση χωρίς να ενημερώσει το σώμα ότι αυτό αντιβαίνει στο καταστατικό κι άφησε αυτήν την πρόταση που δεν έχει νόμιμη βάση να περάσει σε ψηφοφορία και να ψηφιστεί και να την επικαλείται τώρα στο διοικητικό συμβούλιο και να θέλει να μας επιβάλλει άτομα προφανώς δικά της να εισέρθουν στο διοικητικό συμβούλιο από το παράθυρο, κάτι το οποίο αρνηθήκαμε σθεναρά, κάτι το οποίο δεν πρόκειται πότε να δεχτούμε.

Το διοικητικό συμβούλιο εκλέγεται από τις εκλογές, δεν επιβάλλεται από καμιά πρόταση η διάθεση οποιουδήποτε πρόεδρου.

Αν η κυρία Γιώτα Παναγοπούλου θέλει να ανοίξει τον σύλλογο ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ και να εκφράσουν την γνώμη τους , όχι σε ένα διευρυμένο κατά τα συμφέροντα της διοικητικό συμβούλιο ενάντια στο καταστατικό.

Θεωρούμε αυτές τις ενέργειες από κάποια που δήθεν (από ότι η ίδια ισχυρίζεται) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ απο τις ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ και τις διάφορες κομπίνες ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ, και να χρησιμοποιει η ιδια αυτες τις ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ στο ιδιο της το σωματείο.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ κύριοι αντιπρόσωποι του εργατικού κέντρου και συνάδελφοι του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Πάτρας ΑΛΗΘΕΙΑ .... ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ? Εμεις καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και τις προσπάθειες παραβίασης του καταστατικού από την εν λόγω κυρία κι τους παρατρεχάμενους της και να ξέρουν ότι θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους σε αυτές τις ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …