Θέσεις μηνών-Οι αποδοχές

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: CrossCult: Empowering reuse of digital cultural heritage in context-aware crosscuts of European history (Κ.Α. 0279), που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Horizon 2020- Grant Agreement No 693150, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε 4 άτομα/ερευνητές, για την υλοποίηση των ακόλουθων τμημάτων παραδοτέων του έργου στα πλαίσια των Πακέτων Εργασίας 5, 6, 7.

Θέση 1η

  • Αντικείμενο: γραφιστική, ηχητική επιμέλεια και ομογενοποίηση των εφαρμογών του πιλότου 3 (διαδικτυακές εφαρμογές, παιχνίδια, εφαρμογή κινητού) και υποστήριξη στη διάχυση του έργου.
  • Χρονική διάρκεια: 6 μήνες, κόστος για το έργο έξι χιλιάδες οκτακόσια (6.800,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 2 η

  • Αντικείμενο: Σχεδιασμός και υλοποίηση ηλεκτρονικού παιχνιδιού για τις ανάγκες του πιλότου 3.
  • Χρονική διάρκεια: 5 μήνες, κόστος για το έργο χίλια πεντακόσια (1.500,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 3η

  • Αντικείμενο: Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής για την ολοκλήρωση των επιμέρους εφαρμογών του πιλότου 3.
  • Χρονική διάρκεια: 5 μήνες, κόστος για το έργο τέσσερις χιλιάδες (4.000,00) Ευρώ συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 4η

  • Αντικείμενο: Υλοποίηση και αξιολόγηση πιλότου 3, εφαρμογής κινητού, συμμετοχή στην ανάπτυξη του εμπορικού μοντέλου και στη διάχυση αποτελεσμάτων του έργου.
  • Χρονική διάρκεια: 9 μήνες, κόστος για το έργο έντεκα χιλιάδες επτακόσια (11.700,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ. Πως χορηγείται για τις συναλλαγές ακινήτων 

Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ. Πως χορηγείται για τις συναλλαγές ακινήτων  για τις οποίες είναι υποχρεωτικό και πότε …