Στη φυλακή ο παππούς που δολοφόνησε τον σύντροφο της εγγονής του!

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 62χρονος που σκότωσε με σκαλιστήρι τον 33χρονο σύζυγο της εγγονής του στον Ασπρόπυργο.

Ο κατηγορούμενος, αν και αρχικά είχε παραδεχτεί ότι διέπραξε το έγκλημα, ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε τα πάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι τη στιγμή του εγκλήματος ετοίμαζε ένα αυγό για το κοριτσάκι της εγγονής του και ξαφνικά άκουσε φωνές.

Είπε ότι είδε την εγγονή του πεσμένη στα γόνατα να φωνάζει «βοήθεια σκοτώσανε τον άνδρα μου».

Στις ερωτήσεις της ανακρίτριας για το έγκλημα απάντησε ότι δεν ξέρει τίποτα πάρα το ότι προανακριτικά φέρεται να έχει περιγράψει ακόμα και λεπτομέρειες.

Ως προς την κατάθεση της εγγονής του είπε «της έχω μάθει να λέει την αλήθεια. Δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά».

Η εγγονή του, η οποία γνώρισε τον 33χρονο Πακιστανό ενώ ήταν ανήλικη (12-13 χρόνων) και τον παντρεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει ότι έπεφτε συχνά θύμα κακοποίησης από το σύζυγο της ο οποιος τη ζήλευε.

Για τη στιγμή του φόνου η εγγονή του 62χρονου είπε ότι κλειδώθηκε στο σπίτι επειδή φοβήθηκε, άκουσε τις φωνές και τον καβγά και από τη χαραμάδα κάτω από την πόρτα είδε το σύζυγο της πεσμένο και δίπλα του αίματα.

Στο υπόμνημα που υπέβαλε στην ανακρίτρια ο κατηγορούμενος παραδέχεται ότι διέπραξε το έγκλημα και επικαλείται βρασμό ψυχικής ορμής. Το υπόμνημα προηγήθηκε της απολογίας με την οποία τα πήρε όλα πίσω.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …