Χαμός στα social media από την ανάρτηση Κυρίτση(ΦΩΤΟ)

Μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση έκανε άνω-κάτω τους χρήστες του τουίτερ, ανώνυμους και επώνυμους, οι οποίοι έσπευσαν να τον επικρίνουν σφοδρά.

«Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο» έγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης απαντώντας σε χρήστη του τουίτερ ο οποίος σχολίασε ανάρτηση του Al Jazeera σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο 500-700 παιδιά Παλαιστινίων σύρονται στα δικαστήρια κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα που τους προσάπτουν οι αρχές του Ισραήλ. «Καλώς γινεται», έγραψε χρήστης του τουίτερ απαντώντας στο Al Jazeera για την προσαγωγή παιδιών από την Παλαιστίνη. «Οι Ισλαμιστες δεν εκτιμουν τα παιδια οπως ο δυτικος πολιτισμος τα θεωρουν αναλωσιμα κ τα στελνουν σε πραξεις που γνωριζουν οτι θα τιμωρηθούν , δεν τους νοιαζει» συνέχισε προκαλώντας την αντίδραση του Γιώργου Κυρίτση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη στη «συνομιλία» του χρήστη που τοποθετήθηκε υπέρ του Ισραήλ και έγραψε με προφανή διάθεση να υπερασπιστεί τα παιδιά από την Παλαιστίνη. «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο».

Το τουίτ αυτό του Γιώργου Κυρίτση προκάλεσε -και συνεχίζει να προκαλεί- σφοδρές αντιδράσεις άλλων χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

 


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …