Αλλαγή σελίδας στο Σωματείο Εργαζομένων Αμυντικών Συστημάτων Αιγίου

Πρώτη στις σημερινές εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων Αμυντικών Συστημάτων Αιγίου, αναδείχθηκε η παράταξη «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», καταλαμβάνοντας 4 εκ των 7 εδρών στη Διοίκηση, με πλειοψηφών σύμβουλο τον πατρινό Γιώργο Σαζακλή, προερχόμενο από τη νέα γενιά συνδικαλιστικών στελεχών του εργοστασίου.

Μεγάλος ηττημένος ο απερχόμενος Πρόεδρος Χρήστος Πανουτσακόπουλος, που παρέλαβε την προεδρία πριν από τρία χρόνια από την Ουράνια Μπίρμπα.

Η παράταξη του απερχόμενου προέδρου δεν κατάφερε να πείσει τους εργαζόμενους του εργοστασίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγουμένως είχε καταψηφιστεί ο Διοικητικός Απολογισμός, σε Γενική Συνέλευση την περασμένη εβδομάδα.

Πολύ στο εργοστάσιο μιλούν για τέλος εποχής. Μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης να τείνει χείρα φιλίας και ενότητας σε όλους τους εργαζόμενους. Εξάλλου τα προβλήματα στα αμυντικά συστήματα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για μια διαφορετική διαχείριση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …