Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου

Την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου στο πλαίσιο της πράξης: «Κρίσιμες Μηχανογραφικές Εφαρμογές για την έναρξη λειτουργίας του ΕΦΚΑ και εξυπηρέτηση ασφαλισμένων», με κωδικό ΟΠΣ 5007816 του Υποέργου 4, «Μηχανογραφικές Εφαρμογές Λειτουργίας του ΕΦΚΑ και εξυπηρέτησης ασφαλισμένων» η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους για εννέα (9) Στελέχη Πληροφορικής, ανακοινώνει η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.).

Θέση 1, 2, 3, 4, 5α, 6 και 7-Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής, ή Θετικών επιστημών ή Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  • Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε σχεδιασμό και υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, συγκεκριμένα: Application Web Programming σε περιβάλλον .NET MVC και βάσης δεδομένων Oracle, με άριστη γνώση Oracle PL/SQL.

Θέση 5β-Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής, ή Θετικών επιστημών ή Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  • Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων Oracle εκδόσεων 11g και άνω.

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Παπαναγιώτου, (e-mail: papanagiotou@idika.gr, τηλ. 213 2168118).

Καταληκτική ημερομηνία: Τρίτη 15 Μαΐου 2018


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …