Και χτύπησε εργαζόμενο και δεν είχε τα "κότσια" να περάσει αυτόφωρο!

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας, με θύμα ένα εργαζόμενο στη δημοτική υπηρεσία και μάλιστα μέρα μεσημέρι, στη μέση κεντρικού δρόμου, συνέβη στο κέντρο της Καβάλας τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, εργαζόμενος στον δήμο Καβάλας με δίμηνη σύμβαση, ο οποίος εργάζονταν σε απορριμματοφόρο, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οδηγό οχήματος στην οδό Κουντουριώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς ξεκίνησε νωρίτερα, καθώς -όπως αναφέρουν μαρτυρίες- ο οδηγός του οχήματος ζήτησε τον λόγο από το πλήρωμα του απορριμματοφόρου, επειδή τον …καθυστερούσε.

Ο εργαζόμενος απάντησε στον οδηγό του οχήματος, ο οποίος εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο και ακολούθησε το απορριμματοφόρο. Στην επόμενη στάση του στην οδό Κουντουριώτου κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να χτυπάει τον άτυχο εργαζόμενο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.

Το υπόλοιπο πλήρωμα του απορριμματοφόρου χώρισε τους δύο άντρες, με τον εργαζόμενο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Καβάλας και να νοσηλεύεται με κακώσεις και μώλωπες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, με τον δράστη να διαφεύγει, ενώ με την υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …