Πληθώρα θέσεων διάρκειας 18 μηνών

Ανακοίνωσε με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" την προσωρινή πρόσληψη εκατό (100) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας δεκαοχτώ (18) μηνών από την ανάληψη καθηκόντων μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων, όπως προκύπτουν από την κατάρτιση του προσωρινού πίνακα προσληπτέων, κατόπιν της Ανακοίνωσης υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2018, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΥΕ ειδικότητας καθαριότητας, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Τυχόν αναμόρφωση του προσωρινού πινάκα προσληπτέων, μετά τον έλεγχο του ΑΣΕΠ,εκτελείται άμεσα από την Υπηρεσία μας και λύονται αυτοδικαίως οι συμβάσεις των προσωρινά προσληφθέντων που δεν περιλαμβάνονται στους οριστικούς πίνακες.

Οι ανωτέρω λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της παύσης εργασίας, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νεφώσεις και τοπικές βροχές από Τετάρτη 05-05-2021

Νεφώσεις και τοπικές βροχές από Τετάρτη 05-05-2021 Νεφώσεις, τοπικές βροχές και άνεμοι βόρειοι 3 με …