2ο κρίσιμο 24ωρο για την τραυματία του δυστυχήματος στον Κηφισό(VIDEO)

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 34χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στην καραμπόλα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Κηφισό.

Η γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα της, που σκοτώθηκε ακαριαία, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση της χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς.

Η 36χρονη φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα ενώ στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η μητέρας της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους δημοσιογράφους ο άντρας της καθημερινά μετέφερε την κόρη τους στον φούρνο όπου εργαζόταν.

Η οργή των συγγενών των θυμάτων ξεχειλίζει, αφού οι άνθρωποί τους χάθηκαν τόσο άδικα. Παράλληλα, όμως, σοκ προκαλούν όσα έρχονται στο φως για τον ίδιο τον οδηγό που προκάλεσε την πρωτοφανή τραγωδία:

Ο ίδιος έχει θρηνήσει στην οικογένειά του δύο θύματα από ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα: Πρώτα χάθηκε ο αδελφός του και πριν από οκτώ χρόνια και ο γιος του. Ο οδηγός παραμένει κρατούμενος στο Α.Τ. Περιστερίου και αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …