Δ. Καραγεωργόπουλος: "Αν κάποιος φωνάξει δυνατά τη λέξη «απατεώνες»… θα είναι απλά ημέρα Σάββατο;"

Στις 23 Απριλίου 2018, το φερόμενο ως προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας (ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ) έγραφε σε ανακοίνωσή του: «Προσπαθούν με ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις να δημιουργήσουν σύγχυση στους εργαζόμενους, να ροκανίσουν τον ασφυκτικό χρόνο που έχει ταχθεί για την διενέργεια των αρχαιρεσιών».

Την ίδια μέρα, 79 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι σωματείων μελών (περίπου το 55% του εκλεκτορικού σώματος), «σηκώνουν το γάντι» και καταθέτουν ενυπόγραφο αίτημα στο πρωτόκολλο του ΕΚΠ, ζητώντας  τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με θέμα την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής  για τις 23 Μάϊου 2018 και τον άμεσο ορισμό ημερομηνίας εκλογών. Τρομοκρατημένοι από το παραπάνω αίτημα, οι τύποι που άγονται και φέρονται ως προσωρινό προεδρείο, μπουκάρουν στα γραφεία της Διοίκησης, σπάνε πόρτες, αλλάζουν κλειδαριές και καταλαμβάνουν τα γραφεία της διοίκησης.

Στις 24 Απριλίου 2018 προσκαλούνται σε συνεδρίαση  προγραμματισμένη για τις 7  Μαΐου 2018, με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του Προσωρινού Προεδρείου, σύμφωνα με το διατακτικό της απόφασης του Δικαστηρίου και τον ορισμό ημερομηνίας Εκλογής Εφορευτικής Επιτροπής.

Στις 7 Μαΐου 2018, ξυλοφορτώνουν το πρωί δύο (2) μέλη της παράταξής μας και τους απειλούν ότι «θα τους κόψουν τα πόδια αν ξαναπατήσουν στο Εργατικό Κέντρο». Το «μήνυμα» ήταν ξεκάθαρο... η απογευματινή συνεδρίαση του ΔΣ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όλα τα μέλη της παράταξής μας και παρά τον ξυλοδαρμό και τις απειλές, προσερχόμαστε στα γραφεία της Διοίκησης για να προχωρήσουμε επιτέλους σε μια νόμιμη συγκρότηση της Προσωρινής Διοίκησης σε Σώμα και να εκλέξουμε επιτέλους ένα κανονικό προεδρείο. Ως «εκ θαύματος»… κανένα από τα εννέα (9) μέλη των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν προσήλθε, προκειμένου να αποτυπωθεί η «πλειοψηφία» τους... στην Προσωρινή Διοίκηση…

Στις 10 Μάϊου 2018, και αφού έχει προηγηθεί η επίσπευση των εκλογών με εξώδικο που τους αποστείλαμε την προηγούμενη ημέρα, εκδίδουν νέα ανακοίνωση στην οποία γράφουν: «προς τί η βιασύνη της μειοψηφίας για ΓΣ και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής στις 23 Μάη;».

Εμείς απλά ρωτάμε: Αν κάποιος… ξεροβήχοντας… φωνάξει δυνατά τη λέξη «απατεώνες», θα παρεξηγηθούν κάποιοι ή απλά θα είναι ημέρα Σάββατο;


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΝΔ: Ευρωψηφοδέλτιο εμπειρίας και ανανέωσης – Το προφίλ των υποψηφίων

Σε πανηγυρικό κλίμα, και καταχειροκροτούμενος στην κατάμεστη αίθουσα του Ωδείου Αθηνών, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος …