Νέο έγκλημα αποκαλύφθηκε πριν λίγο! 38χρονος σκότωσε την μητέρα του!

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό γεγονός βρέθηκαν αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη, όταν με τη συνδρομή κλειδαρά άνοιξαν την πόρτα διαμερίσματος στην οδό Ιωνίας και αντίκρισαν έναν 38χρονο άνδρα να κάθεται απαθής απέναντι από τη δολοφονημένη 64χρονη μητέρα του.

Στη θέα των αστυνομικών ο 38χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα είπε πως εκείνος είναι ο μητροκτόνος και συνελήφθη χωρίς αντίσταση.

Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα κατοίκων οι οποίοι άκουγαν φωνές από το σπίτι, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει πως έγινε η δολοφονία.

Το χρονικό της δολοφονίας στην Νέα Σμύρνη
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "newsit.gr "οι αστυνομικές Αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες, διότι από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη αναδύονταν μια έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, μαζί με έναν κλειδαρά. Χτύπησαν την πόρτα και τους άνοιξε ένας άνδρας, ο οποίος αμέσως έκατσε σε μία καρέκλα.

Απέναντί του, βρίσκονταν μια άλλη καρέκλα. Στην οποία οι αστυνομικοί είδαν άναυδοι μια νεκρή γυναίκα. Ήταν η μητέρα του.

Ο άνδρας με κυνική απάθεια είπε τότε στους αστυνομικούς: «Ντάξει παιδιά, εγώ την σκότωσα από τις 7 του μήνα«…

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είχε ήδη αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια σήψης.

Ο άνδρας αμέσως συνελήφθη και πλέον ερευνώνται από τις Αρχές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα.

Με ποιο τρόπο και φυσικά γιατί… Πλέον αναμένεται η γνωμάτευση του ιατροδικαστή, μετά την απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή για να πέσει «φως» στις λεπτομέρειες της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας…

Ο μητροκτόνος θα οδηγηθεί την Παρασκευή, 11.05.2018 στον εισαγγελέα. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ο 38χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί και όπως προαναφέραμε οι λόγοι και οι συνθήκες και ο τρόπος με τον οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα ερευνώνται ήδη από την Ασφάλεια.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ: Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Εντός της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Μέχρι το τέλος Ιουλίου …