?????????????????????????????????????????????????????????

Εγγραφή των δημοσίων υπαλλήλων στο ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης

Πηγές του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης εξέφρασαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης ήδη από την πρώτη ημέρα της εφαρμογής του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με χθεσινή εγκύκλιο της Όλγας Γεροβασίλη, οι οικείες Διευθύνσεις Προσωπικού/Διοικητικού έχουν προθεσμία έως τις 25 Μαΐου για να προσδιορίσουν τους υπαλλήλους και τους προϊσταμένους οργανικών μονάδων για τους οποίους συντάσσονται εκθέσεις αξιολόγησης για το έτος 2017, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα της ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Το σύστημα αξιολόγησης αφορά περίπου 230.000 μόνιμους και αορίστου χρόνου δημοσίους υπαλλήλους, ενώ η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …