12 επιπλέον θέσεις σε Δημοτικά Υποκαταστήματα

Με σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δώδεκα (12) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υποκαταστηµάτων της, ανακοινώνει την πρόσληψη, η  ΑΞ.Τ.Α.∆.Α. ∆ΑΕ του Δήμου Αριστοτέλη, που εδρεύει στην Ιερισσό Χαλκιδικής.

Θέσεις:

  • 1 ΠΕ Μηχανικών επιστήµης υλικών
  • 8 ∆Ε Υπάλληλος Υποδοχής
  • 3 ΥΕ Εργάτης/τρια Καθαριότητας

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΑΞ.Τ.Α.∆.Α. ∆ΑΕ Αγ. Νικολάου 2, Ιερισσός Χαλκιδικής, Τ.Κ. 63075, απευθύνοντάς την στην Γραµµατεία (τηλ. επικοινωνίας: 23770 21130).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ∆Ε ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …