Υποβολή Βιογραφικών Σημειωμάτων για 2 "Εργάτες"

Ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού  με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ., δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2018, λόγω του γεγονότος ότι στο Ν.Π.Δ.Δ. δεν υπηρετεί προσωπικό αντίστοιχων ειδικοτήτων, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ με τη με αρ. 08/2018 Απόφασή του, ως "2 Εργάτες."

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1.  Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
  3. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07
  4. Βιογραφικό Σημείωμα

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας (Δ/νση Δημοκρατίας 31, 2ος όροφος τηλ. 2842340393) κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Η αίτησή τους και τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών, έως και 14/05/2018 (Η ανάρτηση της ανακοίνωσης θα γίνει στο χώρο ανακοινώσεων του Νομικού Προσώπου).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …