Εγκρίθηκαν 650 θέσεις σε δήμους και Νομικά Πρόσωπα

Στην έγκριση 650 θέσεων ορισμένου χρόνου σε δήμους και Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου του προχώρησε για το χρονικό διάστημα των 8 μηνών, το υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις αποφάσεις που αφορούν:

  • –259 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες ή έως 9 μήνες για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές, 7 συμβάσεις μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα έτος, σε ΝΠΙΔ,
  • –31 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΝΠΙΔ, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:
  • –51 συμβάσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες σε ΟΤΑ για τη στελέχωση υπηρεσιών.
  • –302 συμβάσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στους ΟΤΑ α’ βαθμού.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και στην Αττική

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού …