Ειδικότητες 20 ατόμων Δημοτικών προσλήψεων

Ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 5 μηνών, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ».

Ειδικότητες:

  • 2 ΠΕ Ιατροί
  • 3 ΔΕ Διοικητικοί
  • 2 ΔΕ Νυχτοφύλακες
  • 1 ΔΕ Μάγειρας
  • 5 ΔΕ Λουτρονόμοι
  • 3 ΥΕ Βοηθοί Σερβιτόροι
  • 4 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας, Ομονοίας 117,ΤΚ.65403, Καβάλα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Ελευθεριάδου Αμαλία (τηλ. επικοινωνίας: 2510831-388, εσωτ. 140),

εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, ήτοι από 05/05/2018 μέχρι και 14/05/2018

Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών κ.λπ.), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι αναφέρονται και στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης (www.kavalaareece.ar/cateaory/prokirikseis/) όπου θα δίνεται η δυνατότητα να κατεβάσουν την Ανακοίνωση, το Έντυπο της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης και τα Παραρτήματα της Ανακοίνωσης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …