Στον Κώστα Καραμανλή εκδήλωσε την αγανάκτισή του συνταξιούχος(VIDEO)

Ένα απρόοπτο συνέβη λίγο πριν αποχωρήσει ο Κώστας Καραμανλής από το εκλογικό κέντρο όπου διεξήχθησαν την Κυριακή οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ένας συνταξιούχος τον περίμενε υπομονετικά έξω από την είσοδο του κτιρίου και όταν ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε τον πλησίασε και του είπε "μας ξεφτιλίσατε". Ο Κ.Καραμανλής δεν απάντησε, συνέχισε προς το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αποχώρησε.

Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια ο συνταξιούχος στο "thestival", θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις περικοπές στη σύνταξή του που συμβαίνουν όλα αυτά τα χρόνια και η διαμαρτυρία του δεν απευθύνεται συγκεκριμένα μόνο στον Κώστα Καραμανλή, αλλά προς όλους τους πολιτικούς, καθώς τους θεωρεί όλους υπεύθυνους για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …