Άφαντη γιατρός μετά από διαδικασία εσωτερικού ελέγχου σε νοσοκομείο

 

Μετά τις αποκαλύψεις για τις εγκληματικές πρακτικές που είχαν στηθεί γύρω από τα φάρμακα των ασθενών με καρκίνο, στο μικροσκόπιο των αρχών τέθηκε το Λαϊκό Νοσοκομείο, όχι για το θέμα με τις αποκλειστικές νοσοκόμες, αλλά γιατί από το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου... χάθηκε μία γιατρός!

Συγκεκριμένα μία Πανεπιστημιακή Υπότροφος, του Λαΐκού, ενώ μέχρι και την περασμένη Δευτέρα πήγαινε κανονικά στη δουλειά της, την Τρίτη δεν εμφανίστηκε. Την Τετάρτη επίσης το ίδιο. Τότε από το νοσοκομείο επικοινώνησαν με την οικογένειά της, από όπου και έμαθαν ότι ήδη έχει δηλωθεί η εξαφάνισή της, στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου.

Μαζί με τη γιατρό έχει εξαφανιστεί όπως σημειώνει η "E-Daily.gr" και ο δημοσιογράφος σύζυγός της.

Η εξαφάνιση συνδέεται με μία διαδικασία εσωτερικού ελέγχου στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν, μετά από έρευνα, παράνομες συνταγογραφήσεις αντικαρκινικών φαρμάκων. Στις συνταγές που βρέθηκαν φαίνονται ασθενείς να έχουν πάρει πολύ περισσότερα φάρμακα από ό,τι προβλέπεται ενώ σε άλλες αποκαλύφθηκε ότι εκείνος στον οποίο γράφτηκαν τα φάρμακα δεν ήταν καν ασθενής.

Η εξαφάνιση της Πανεπιστημιακού έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα της συγκεκριμένης αποκάλυψης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …