3 οι θέσεις διάρκειας τριών ετών

Προκηρύσσει την πλήρωση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου (έως τρία 3 έτη) και με έδρα την Αθήνα, τριών (3) θέσεων Προϊσταμένων Διεύθυνσης, ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Θέσεις:

  1. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.
  2. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εφαρμογής Προγραμμάτων.
  3. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σχεδιασμού, Προγραμματισμού και Αξιολόγησης.

Τα γενικά και τυπικά προσόντα πρόσληψης καθώς και η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν, όπως και το ειδικό έντυπο Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.okana.gr

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι υποψήφιοι για τις προκηρυσσόμενες θέσεις μπορούν να αποστέλλουν την αίτησή τους (η οποία επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης) και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ΜΟΝΟ ταχυδρομικώς, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, στη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – ΟΚΑΝΑ

Αβέρωφ 21, 10433 – Αθήνα

Πόλη: Αθήνα


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …