Θέση με αντίτιμο

Ανακοινώνει τη σύναψη, σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου διάρκειας έως δύο (2) μήνες με αντίτιμο ως "1 ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ", ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ) – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ». 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Αντίγραφο Πτυχίου
  2. Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος
  3. Αίτηση – δήλωση σε ειδικό έντυπο που χορηγείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα .
  1. Βιογραφικό σημείωμα, το οποίο συντάσσεται από τους υποψηφίους στο οποίο να γράφονται περιληπτικά τα προσόντα.
  1. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία δηλώνει ο υποψήφιος αν τους τελευταίους (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεως του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν αυτός (υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης του (έναρξη – λήξη) .
  1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας πρόσφατης έκδοσης .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι υποψήφιοι που έχουν εργαστεί στο Δήμο με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και τα Νομικά Πρόσωπα κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο κατατάσσονται στο τέλος του πίνακα κατάταξης και προσλαμβάνονται μόνο σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η πλήρωση των θέσεων από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του

  • “Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου” που βρίσκονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης οδός Μεσσηνίας και Δαμασκηνού, Τ.Κ. 16342,

απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διοικητικό, υπόψη κας Ψυρροπούλου Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 210 9922899 & 210 9944001), εντός προθεσμίας 5 ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα ανάρτησης της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …