Ζήτηση για μία θέση ορισμένου χρόνου

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Αναβάθμιση του φυτικού πλούτου (PlantUp)» με Κωδικό ΟΠΣ 5002803, η οποία έχει ενταχθεί στη «ΔΡΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510033 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» προτίθεται να απασχολήσει ένα (1) άτομο, ως έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών καθηκόντων.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμου τμήματος της αλλοδαπής.
  • Διδακτορικό δίπλωμα σε βιολογικές επιστήμες με εφαρμογές βιοπληροφορικής.
  • Εμπειρία στο σχεδιασμό και στη βιοπληροφορική ανάλυση πειραμάτων επί βιολογικών συστημάτων.
  • Γνώση στατιστικών προγραμμάτων ανάλυσης πληροφορικών δεδομένων και εμπειρία στην εφαρμογή τους επί βιολογικών συστημάτων.
  • Αποδεδειγμένη άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Δυο συστατικές επιστολές

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Εριφύλη Πασπάτη, στο Τμήμα Διοικητικού του Ινστιτούτου, οδός Στ. Δέλτα 8, 145 61 Κηφισιά, τηλ. 210-8180202 ή/και στην ηλεκτρονική διεύθυνση email: [email protected]

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αριθμός εισακτέων στα ΑΣΕΙ και στις ΑΣΣΥ 2021-2022

Αριθμός εισακτέων στα ΑΣΕΙ και στις ΑΣΣΥ 2021-2022 Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και Ανώτερες …