Το πλαστό πτυχίο και μεταπτυχιακό την ανέβασε στην θέση της προισταμένης

Δικαστική υπάλληλος στα Χανιά η οποία εκτελούσε χρέη προϊσταμένης εδώ και χρόνια σε γραμματεία δικαστηρίου, κατηγορείται ότι πλαστογράφησε πτυχίο αλλά και μεταπτυχιακό για να πετύχει την προαγωγή της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η δικαστική υπάλληλος φέρεται να πήρε μέσω υπηρεσιών στα χέρια της το χαρτί μεταπτυχιακού ενός δικαστή, το οποίο και πλαστογράφησε αντικαθιστώντας το όνομά του στον τίτλο με το δικό της όνομα, με σκοπό να το καταθέσει.

Έπειτα από τη διενέργεια ελέγχου η συγκεκριμένη υπάλληλος που είχε περάσει από κατηγορία Δ.Ε σε Π.Ε, λάμβανε επί χρόνια τόσο τα αντίστοιχα επιδόματα όσο και επιπλέον χρήματα εξαιτίας της θέσης που κατείχε και πλέον κατηγορείται για κατάθεση πλαστού πτυχίου.

Η δικαστική υπάλληλος έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και η υπόθεσή της πρόκειται να εκδικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να κριθεί η αθωότητα ή ενοχή της.

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το θέμα η εν λόγω υπάλληλος έχει απομακρυνθεί από τη θέση της προϊσταμένης μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικαστική υπάλληλος θα επικαλεστεί ενώπιον του δικαστηρίου προβλήματα υγείας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …