Αναβιώνει η άγρια δολοφονία μέσα στα Χριστούγεννα της Θώμης Κουμπούρα

Την Τετάρτη 23 Μαΐου θα αναβιώσουν στην Άμφισσα οι μνήμες της στυγερής δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα στις 28 Δεκεμβρίου του 2016. Τότε που ο 40χρονος, γνωστός, μάλιστα της Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου την είχε σφάξει μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Την Θώμη είχε βρει νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος ο αδερφός της που ενημέρωσε την αστυνομία. Λίγες ημέρες αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 40χρονο στο Κρίκελο Ευρυτανίας όπου κρυβόταν.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, όπου κάτω από το βάρος των στοιχείων που υπήρχαν σε βάρος, του ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας ο δολοφόνος έδρασε με δόλο και τον παραπέμπει για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Ο ανθρωποκτόνος σκοπός του εξάλλου προκύπτει αφενός από τα πολλαπλά χτυπήματα που επέφερε και το μέσο που χρησιμοποίησε, και αφετέρου από τα ζωτικής σημασίας όργανα της παθούσας τα οποία έπληξε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο βούλευμα επίσης χαρακτηρίζεται επικίνδυνο άτομο με έντονη αντικοινωνικότητα

«Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης του και τον χωρίς ηθικές αναστολές τρόπο δράσης του εντός της οικίας του θύματος, το είδος των τραυμάτων και την ένταση με την οποία προκλήθηκαν, την ασήμαντη αφορμή που οδηγήθηκε στην πράξη αυτή και την άμεση φυγή του μετά την τέλεσή της, προκύπτει κατά την κρίση του Συμβουλίου, ότι αυτός εμφανίζει έντονη αντικοινωνικότητα και επικινδυνότητα, και είναι πολύ πιθανό αν αφεθεί ελεύθερος, να διαπράξει και άλλα όμοια εγκλήματα. Ως εκ τούτου, πρέπει να διατηρηθεί η ισχύς του με αριθμό εντάλματος […] προσωρινής κράτησης».

Η οικογένεια της Θώμης σύμφωνα με το "tvstar.gr" περιμένει με ανυπομονησία την εκδίκαση της υπόθεσης και την απόφαση της δικαιοσύνης προκειμένου να τιμωρηθεί ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Λαμιώτισσας.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη έλεγαν από την πρώτη στιγμή στο tvstar.gr, τα αδέρφια της, Σάββας και Κώστας Κουμπούρας.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φρέντη Μπελέρης: πανηγυρισμοί στη Χιμάρα για τη υποψηφιότητά του

Σε ηχητικό μήνυμα στα social media, ο εκλεγμένος και φυλακισμένος δήμαρχος Χιμάρας μίλησε για «μάχη …