Ημέρες Συνεντεύξεων για προσλήψεις 25,26, 27 Μαΐου

Στις 25,26 και 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν Ημέρες Συνεντεύξεων, με σκοπό την εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων για μία σειρά από θέσεις, στη Θεσσαλονίκη

Προσωπικό για την ενίσχυση της ομάδας εργαζομένων του αναζητά το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το 3ο μεγαλύτερο στην Ευρώπη, με πάνω από 65.000.000 επισκέπτες ετησίως και 80.000 υπαλλήλους.

Για το λόγο αυτό, στις 25,26 και 27/05 θα πραγματοποιηθούν Ημέρες Συνεντεύξεων στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων για τις ακόλουθες θέσεις:

  1. Οδηγοί λεωφορείων
  2. Χειριστές αποσκευών εδάφους
  3. Συνοδοί επιβατών
  4. Οδηγοί οχημάτων μεταφοράς αποσκευών
  5. Χειριστές αποσκευών αεροσκάφους

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για τον τόπο και το πρόγραμμα της εκδήλωσης κατόπιν αίτησης συμμετοχής τους στην ιστοσελίδα www.aero-jobs.com. Στην ίδια σελίδα θα μπορούν να βρουν και τις αγγελίες των θέσεων εργασίας με τις πλήρεις περιγραφές τους καθώς και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί κάποιος για την καθεμιά.

Για επιλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@aero-jobs.com και στο τηλέφωνο 2313060169.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …